Jumaat, November 23, 2012

Tabung nuffnang aku setelah 4 tahun berblogging

Yiiiiiihhaaaaa.... duit kat tabung nuffnang aku dah ada peningkatan. Ada satu tu dapat rm 5 lebih. hehe best. Tak pernah tau aku dapat setinggi ni. Okey-okey janganlah di bandingkan dengan korang punye nuffnang yang dah beratus dan beribu tu ye.

Masa awal-awal berblog time tu aku masih belum di punyai, cuma bercinta aje la ye. Masih kepunyaan famili ku. So rasa macam tak banyak cerita nak di share. Bila nak kahwin ada la rajin sikit update blog tentang persediaan perkahwinan aku yang serba sederhana tu. Tapi tak banyak la. Then pasal review kahwin aku pun tak banyak, sebab aku taknak rekemen yang pada aku bukan yang terbaik. Ada spoil sikit tapi sepatutnya kau sebagai perunding majlis kahwin dah aware pasal masalah-masalah ni. So tu aku taknak kondem atau rekemen. Full stop. Apapun alhamdulillah majlis tetaplah meriah dengan masalah kecil ni.

  
Bila dah mengandung dan bersalin, banyaklah cerita dari pengalaman aku. Seronok untuk aku cerita dan share. Lepas tu cerita pasal anak. hehe. So skarang tabung aku adalah rm 30 lebih. Rm 10 dah tolak dari akaun sebab aku dermakan hari tu. Syukur. Harap bertambah lagi (korang rajinlah klik iklan nuffnang aku ye sebagai tanda support.hihi). Dulu dapat sen-sen je. Nak dapat rm 1 pun susah. Dah diri sendiri malas update blog ye dak. Tu je la nak cerita hari ni. Gembira. ^_^

P/s : Dari semalam anak batuk-batuk dan hari ni panas sikit badan dia. Tanda-tanda demam. Dah nak pandai merangkak dan berjalan agaknya.

2 ulasan:

  1. alhamdulillah....rezeki sikit2 lama2 jd bukit...:)

    BalasPadam