Ahad, Ogos 27, 2017

Nuffnang oh nuffnang

Assalamualaikum..

Apa kabar uols? Hmmm... nak up entri pun makin ke laut bila dapat tahu nuffnang dah lama tak menempel kat blog i ni. Nak merajukla!!

Sampai hati u tau nuffnang. I setia dengan u dari tahun 2008 lagi. Dari i time muda remaja sampai la ni dah anak dua. Tup tup since Februari 2017 takde satu pun iklan. Tau la i dan blog i ni tak femes. Tetiba ber i dan u pulak. Emosi ok. Haha.



Tengok la tu. Last iklan 10 februari 2017. Memang la tak berkepuk pun tapi ada masa income ciput ni membantu jugak. Pernah la merasa dua kali cash out. Thanks nuffnang. Kalau dulu sebulan sampai berbelas iklan masuk. Tapi sekarang hampa. Huhu. Kalau nak stop masuk iklan kat blog i ni pun at least bagitahu maybe prosedur da tukar, kena blogview 10k contoh la. Kena up entri tiap hari ka. 

Dah hantar tiket dan komplen. Katanya sedang ada masalah. Hmmmmm... takpa la. Semoga ada jalan penyelesaian dan ada lagi rezeki dengan nuffnang ni nah. 

Selamat hari kemerdekaan & raya aidiladha.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan