Ahad, Disember 09, 2012

Nak let go setem

Assalam..
 
Aku nak let go setem Malaysia yang berbaki masa aku pakai untuk send kad majlis kahwin aku dulu.
 
Ni gara-gara weekend baru sempat mengemas bilik dan terjumpa pulak menda alah ni. Dan aku fikir takde pulak nak pakai setem untuk send apa-apa lagi. Sekarang kan semua pakai sms dan mukabuku je. Express. Huhu.
 
Setem ni bernilai 70sen sekeping. Tapi sure lah aku akan bagi diskaun. Apa-apa kita cerita dalam email okey.
 
Siapa berminat email aku ye, yana_comel2104@yahoo.com
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan